16 Ağustos 2010 Pazartesi

serzeniş....

Bir kaç gündür yapacak bir işim olmadığı için evde pineklemelerdeydim.
Haliyle televizyonla fazlaca haşır neşir olmacalar, internetten her gazeteyi okumacalar derkeeeennn.....Nedir bu hal yahu??Mütemadiyen her gece bütün haber kanallarında yapılan tartışma(!) programlarının tartışamama programları haline dönüşmesi bir yana(zaten hiç bir zaman tartışmayı beceremedik) her gece ekranda aynı yazı TÜRKİYE NEREYE GİDİYOR? Götüremedik gitti ya bir türlü.... Haberler desem onların da aşağı kalır yanı yok ki..Hani bu bir referandum turuydu??Boy ölçüşmeler, kafatası polemikleri...Ana gündem anayasa olmalıyken anayasanın önüne geçen laf dalaşı....Sandık başına gidenlerin eminim ki yüzde 90ı bir anayasayı oylamayacaklar!RECEP BEY'i ya da MEMUR KEMAL BEY'i oylayacaklar ve biz de o anayasayı alacağız güle güle(!) kullanacağız hem de evet çıktığı anda siyasetin bir uzantısı olan,bağımsızlığı kağıt üzerinde bile kalmamış yepyeni gıcır gıcır(!) bir yargı sistemiyle...

HAYIR lı olsun efendim....

2 yorum:

  1. yok bitmez..aslında çok yorum yapasım var bu konuya ama son zamanlarda çok fazla konuştuğum için kendime susma cezası verdim!
    Genelde Yiğit Bulut'un sunduğu programda yazar o yazı dimi; Türkiye Nereye Gidiyor??!
    her hafta aynı başlığı gördüğümden beri o programın içine girmiyorum..sıkıntı bastı tartşılarak çözülseydi birşeyler cümleten prof olmuştuk..
    bir de bu yazıyı her gördüğümde Ercan Saatçinin şarkısı gelir aklıma:"burası Türkiye yerinde duruyor, gidenler gider ablası' dediği:)onlara armağan olsun:P
    o programa her rastladığımda aklıma gelir gülümserim:)çoktan bıraktım tartışma programlarını huzurluyum:)

    bu arada çok renkli cıvıl cıvıl ve güncel bir blog;)emeğinize sağlık takipteyim;)

    YanıtlaSil
  2. yorumunuz ve blogumla ilgili düşünceleriniz için çok teşekkür ederim ve ercan saatçinin o şarkısı tam da üzerimize oturmuş vaziyette gerçekten armağan olsun:)))

    YanıtlaSil

yepyeni bir yorum!sevgiler:)

(yorum yanıtları için aşağıdaki''e-posta yoluyla abone ol'' kısayolunu tıklayabilirsiniz)