22 Ağustos 2010 Pazar

Son zamanlarda dişe dokunur bir şeyler yaz(a)madığımın farkındayım.
Ama az kaldı,az :)) Beni mutlu eden küçük şeylere vakit ayırıyorum,bol bol okuyup filmler izliyorum ve ve ve lost'u bitirmeme 2 evet tam 2 bölüm kaldı!Resmen gıdım gıdım izliyordum bitmesin diye:))Şimdi de final bölümünü izlemesem de 6.sezonu baştan mı izlesem diyorum:))))


Yazın son demleri de...Ne bileyim inceden bir hüzün..Ama olsun :)

2 yorum:

  1. > Demek artık finale geldin Lost dizisinde.. :) Etrafta final için fiyasko,iğrenç vs. gibi bir çok eleştiri dolanıyor..Oysa ki onların hiçbirisi ne yazık ki ANLAYAMAMIŞ! Bana göre mükemmel bir final..Düşünsenize,size 6 sezondur mükemmel bir senaryo sunacaklar ve en son finali bambasit olacak,beceremeyecekler? sizce bu mümkün mü? Değil işte,mükemmeldi Lost finali.. ;)

    YanıtlaSil
  2. lost'un finaline dair söylenen her şeye kulaklarımı tıkamıştım hevesim kursağımda kalmasın diye ve finalden de çok umutluyum, sona doğru zaten iyice heyecan arttı tansiyon yükseldi finali de güzel olacaktır!
    Gerçi finalde ne yaparlarsa yapsınlar bütün hayranların tamamen beğeneceği beklentilerinin karşılanacağı bir şey olmayacaktı bunu herkes biliyor;)

    YanıtlaSil

yepyeni bir yorum!sevgiler:)

(yorum yanıtları için aşağıdaki''e-posta yoluyla abone ol'' kısayolunu tıklayabilirsiniz)